LINDELLS BIL OCH RECOND 	 Firmans grunder - Nöjda kunder topbild StartRecondBilarGlasskadorkontaktlinje

Glasskador

linje

Varför ska du laga glasrutan?

Med avancerad teknik lagar vi stenskottsskador på din vindruta!

Metoden bygger på Pro-Vac-Systemet som både suger ut luft och injekterar optiskt klar glasresin samtidigt i ett enda moment. Detta innebär att man kan ersätta luftbubblan i skadan med en 2-komponentts plastlösning som injekteras under högt tryck och sedan härdas med UV-ljus. Resultatet bli en hållbar lagning som hindrar skadan att sprida sig.

Undvik en 2:a!

Skall du besikta bilen och har en skada på vindrutan rekommenderar vi ett besök hos oss innan besiktningen. Vi kanske kan bespara dig utgiften och besväret med ett återbesök. Se bra ut! En stenskottsskada kan som bekant vara väldigt irriterande och skapa störande reflexer då ljuset från solen eller mötande fordon bryts och fördelas.Spar pengar! Tack vare Glas-Weld sparas stora pengar om du slipper byta hela rutan. Då vi samarbetar med försäkringsbolagen gäller dessutom din glasförsäkring.

Värna om miljön!

Ytterliga argument för reparationer är att man minskar den energikrävande glastillverkningen.Dessutom lämnar vi garanti på utfört arbete. Kan det bli bättre?

Världsledande

linje

Glas Weld

Glas-Weld systemet är och har varit världsledande inom glasreparationsbranchen i snart 20 år. Det är ett patenterande verktyg en ständigt utvecklande teknik.