LINDELLS BIL OCH RECOND 	 Firmans grunder - Nöjda kunder topbild StartRecondBilarGlasskadorkontaktlinje

Rekonditionering

linje

Var rädd om din bil. Låt oss sköta om den.

Nya bilar har nästan inget lackskydd alls. Bara lite nybilsvax. När du har hämtat ut din nya bil börjar smuts, tjära, salt, fukt, solljus, surt nedfall och andra föroreningar bryta ner lacken. Resultatet blir en matt och tråkig lack.

Det går förstås att skydda och bevara lacken på din bil. Det allra bästa är att göra den när den är ny, innan lacken börjar bli matt eller fått små repor. Lämnar du in den på en vaxförsegling har du ett fullgott skydd. Sedan behöver du inte göra så mycket mer.

En bil som är lackbehandlad blir mycket lättare att hålla ren. Du behöver inte tvätta lika ofta. På en vattenavvisande yta har smutsen svårare att fastna och det som trots allt fastnar rinner av lättare. Det blir färre partiklar som kan repa lacken. Det bästa av allt är att du slipper tillbringa fritiden med att putsa och polera bilen, den glänser ändå.

Lacken får en längre livslängd och bilen får ett bättre andrahandsvärde.

Prisexempel utvändig reconditionering liten bil

Priser från 1.600 kr + moms.

 

Strålkastarrenovering

Fler och fler bilar underkänns på bilbesiktningen på grund av dåliga strålkastare.
Ofta beror det på att plasten har oxiderats,repats eller blivit matt av andra orsaker.
Detta ger en försämrad ljusbild och är därför även en säkerhetsrisk.

Med vår behandling slipas den dåliga ytan ned med slippapper i fem steg och poleras sedan upp så att plasten åter blir helt klar. Därefter appliceras ett nytt ytskydd som härdas med uv ljus och skyddar plasten mot nedmattning. Skyddet är viktigt för hållbarheten. Det räcker alltså inte att bara polera strålkastaren för att få ett hållbart resultat.

Bilvård

linje

Allt inom bilvård

Lindells Bil och Recond har över 20 års erfarenhet av bilrekonditionering med tonvikt på bilvård.

Vi utför blandannat:

Vi byter o lagrar dina hjul i mån av plats.

Rekonditionering kan vara en väl värd investering om du vill ha en ren och välvårdad bil, samt ge din gamla bil en nybilskänsla igen.